Over mij

Graag stel ik me even voor, mijn naam is Ilhame, wat inspiratie betekent. ( Vertel ik er graag altijd even bij.) Als jong meisje stond ik vaak bij mijn moeder in de keuken. Zij hield erg veel van bakken en was altijd bezig met een nieuw recept. Koken kan ze overigens ook heerlijk, helaas heb ik die liefde dan weer niet over genomen…..

Er  waren nog geen mobiele telefoons dus mijn tijd als kind vulde ik met knutselen en verven. Toen mijn zoon 1 jaar werd, besloot ik om voor hem een taart te maken. Een Bumba taart, met het toen populaire puzzelplaatje. Daar ging zoveel tijd zitten, maar het resultaat was zo leuk om te zien! Af en toe maakte ik dan ook wel eens een taart voor iemand in de familie. Het was dan ook niet echt een hobby maar gewoon iets wat handig was om te kunnen. In het dagelijks leven was ik een fulltime leerkracht. Ik werd ziek en tijdens mijn herstel ging ik een paar workshops volgen. Toen begon er toch wat te kriebelen. Ik wilde meer leren. Daarom besloot ik me in te schrijven op The Sugar Academy. Daar heb ik een jaaropleiding gevolgd. Ontzettend veel geleerd en mensen ontmoet die allemaal met taarten bezig zijn. 

Ik besloot een instagram pagina aan te maken om foto’s te plaatsen en zo mijn ontwikkeling te kunnen zien. Ik kreeg veel complimenten over mijn werk en vaak ook de vraag of ik bestellingen aannam. En zo is het taartje gaan rollen… En is Lunaire cake ontstaan.

De volgende stap is workshops geven, zo blijf ik toch een beetje juf!

Liefs,

Ilhame

Wat klanten

ZEGGEN OVER ONS
LOGOMOBILE
2019 Lunaire Cake©. All Rights Reserved. Kvk nummer: 73572608. Email: info@lunairecake.nl. Telefoonnummer: 0624528995

writing essay