Binnenkort komen hier data te staan voor verschillende workshops. Ben je een beginner of wil je strakker leren werken? Suikerbloemen leren maken of gewoon voor de gezelligheid en ontspanning iets nieuws leren? Het kan allemaal! Kijk bij de onderstaande workshops voor meer informatie.

Basisworkshop:

Help, hoe maak ik een taart!

Binnenkort

Je leert de basics, biscuit vullen, maskeren en bekleden. En gaat naar huis met een gedecoreerde taart naar wens. De focus ligt niet op een strakke afgewerkte taart maar het kennis maken met en het plezier in taarten maken.

Datum: 24 maart

Locatie: De nieuwe branding, IsaacHubertstraat 153, 3034CS Rotterdam

Tijd: 13:30- 17:00

Prijs: 50,-

AANMELDEN

Basisworkshop:

Strak in ganache

Binnenkort

We gaan in op het recept van Ganache, netjes vullen en afwerken van de taart met een crumbcoat. Om vervolgens de taart strak af te werken met behulp van de Profroster.  We sluiten af met een mooie drip en sprinkles.

Datum: 17 maart of 7 april

Locatie: De nieuwe branding, IsaacHubertstraat 153, 3034CS Rotterdam

Tijd: 13:30- 17:00

Prijs: 70,-

AANMELDEN

Basisworkshop:

Strak bekleden met marbled fondant

Binnenkort

We gaan in  op het recept van Ganache, netjes vullen en afwerken van de taart met een crumbcoat. Om vervolgens de taart strak af te werken met behulp van de Profroster. Dan hebben we een mooie basis om het fondant er strak omheen te krijgen. Je leert de wrap techniek en hoe je een mooie marble krijgt in je fondant.

AANMELDEN

Bloemenworkshop:

Rozen  

Binnenkort

Je leert 2 soorten rozen,  1 grote op draad en 1 kleine zonder draad. Bladgroen en wat besjes. En de technieken die nodig zijn om een bloem te maken. Zoals een draad in steken, veinen, frillen, dusten en tapen.

AANMELDEN

Bloemenworkshop:

Pioenroos

Binnenkort

Je leert een grote pioenroos met blaadjes op draad te maken. En de technieken die nodig zijn om een bloem te maken. Zoals een draad in steken, veinen, frillen, dusten en tapen.

AANMELDEN

Bloemenworkshop:

Orchidee

Binnenkort

Je leert een Orchidee op draad incl knoppen en tak te maken. En de technieken die nodig zijn om een bloem te maken. Zoals een draad in steken, veinen, frillen, dusten en tapen.

AANMELDEN

Mocht u interesse hebben in 1 van de bovenstaande workshops en minimaal 5 personen kennen die dat ook hebben. Dan kunt u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ook zal ik workshops verzorgen op The Sugarac Ademy in Hilversum. Kijk voor data op de website van The Sugar Academy https://www.sugaracademy.org/
LOGOMOBILE
2019 Lunaire Cake©. All Rights Reserved. Kvk nummer: 73572608. Email: info@lunairecake.nl. Telefoonnummer: 0624528995